Heerlen, Sourethweg 9

€425.000 / € 4.750 per maand
Te HUUR Te KOOP

6171

Object ID

2.630 m2

Grootte

Beschrijving

Perceeloppervlakte ca. 2630 m2

Kantoortoren, groot ca. 1.768 m² BVO. Er zijn vier bouwlagen van toepassing van ca. 432 m² BVO per bouwlaag (begane grond, eerste, tweede en derde verdieping). De vierde verdieping bestaat uit technische ruimte (CV ruimte, liftkamer) en geeft toegang tot het geïsoleerde dak. Op het dak staat een nieuwe airconditioning machine die gekoelde lucht in de ventilatiekanalen blaast (topkoeling).

De kantoren hebben een logische, uniforme staat van oplevering en lay-out. Grosso modo komt het er op neer dat er een middenkern is met een liftkoker en twee trappenhuizen. Tevens is er in deze kern een dames- en heren toilet aanwezig en een pantryblokje. Daaromheen loopt een gangpartij die toegang geeft tot de verschillende kantoorvertrekken per verdieping. Iedere verdieping heeft een eigen schakelkast (elektra) en een eigen patchkast waardoor verhuur/gebruik per verdieping heel makkelijk te realiseren is. Dit geld voor de eerste, tweede en derde verdieping. Op de begane grond is de indeling iets anders. Daar is een kluis voorzien, een receptie/portiersruimte (bereikbaar via tourniquet deur), voormalige bedrijfskantine en keuken, alsmede ook nog enkele kantoorvertrekken en een personeelsingang.

Het object beschikt over camerabewaking, alarm, brandmeldinstallatie, gloednieuwe patchkasten inclusief bekabeling in serverruimte op tweede verdieping en een conferentieruimte inclusief bar op verdieping drie. De verdiepingen bieden aan voorzijde een wijds uitzicht over het glooiende Limburgse heuvelland.

Het object is gelegen op een goed bereikbare locatie op het industrie-handelsterrein “De Beitel”. Met 132 hectare is dit het grootste bedrijventerrein van de regio Parkstad. Dit bedrijventerrein is met name gericht op grootschalige en internationaal georiënteerde bedrijvigheid. Chemelot alsmede vliegveld Maastricht-Aachen Airport zijn slechts circa 20 autominuten verwijderd. Op- en afritten van Snelweg A76/Cityring Heerlen (N281) met aansluitingen op A79, A2 en Buitenring Parkstad Limburg (N300) zijn op steenworp afstand gelegen.

Het kantoor ligt nabij het voetbalstadion van Roda J.C. alwaar een Albert Heijn XL is gesitueerd, evenals een Decathlon, Hornbach, Leisuredome, diverse horeca (Subway, Happy Italy, NY Pizza, Bufkes), Basic Fit en een Vue Bioscoop. In het naburige Simpelveld is eveneens en groot, nieuw winkelcentrum gelegen met een Aldi en een Plus supermarkt.

Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte
Begane Grond Kantoren ca. 432 m2
Eerste verdieping Kantoren ca. 432 m2
Tweede verdieping Kantoren ca. 432 m2
Derde verdieping Kantoren ca. 432 m2
Vierde verdieping Techniek ca. 40 m2
Totaal ca. 1.768 m²

Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd. Het parkeerterrein is via een eigen ontsluiting bereikbaar.

BESTEMMING : Het object is binnen vigerend bestemmingsplan “Beitel en omgeving”, vastgesteld op 28-09-2016, bestemd als “bedrijventerrein”. Specifiek is de locatie aangeduid voor ‘bedrijf tot en met categorie 4.2’ waardoor de gronden bedoeld zijn voor bedrijven genoemd in de Staat van Bedrijfsactiviteiten tot en met milieucategorie 4.2

Koopprijs € 425.000,- kosten koper

Indicatie huurprijs: € 4.750,- per maand, eventueel gedeeltelijk (per verdieping) te huur

Adres

Adres: Heerlen, Sourethweg 9
  • Land: Nederland
Open op Google Maps
  • Object ID 6171
  • Prijs €425.000 / € 4.750 per maand
  • Type object Bedrijfspanden, Kantoor
  • Status object Te HUUR, Te KOOP
  • Grootte 2.630 m2

Routebeschrijving

Vergelijkbare objecten